BARAKAT DÖNER HİJYEN ve KALİTESİYLE TAKDİR TOPLUYOR;

BARAKAT DÖNER HİJYEN ve KALİTESİYLE TAKDİR TOPLUYOR

Şanlıurfa Haliliye Bağlarbaşı mahallesinde yıllardır hizmet veren Barakat Döner Lokantası dönerin yanında pilavlı piliç çevirme ile de hizmet veriyor....

Adanada bir Şanlıurfada da iki şubesiyle hizmet veren Barakat Döner Uzun yıllardır müşterilerinin beğenilerini toplamaya devam ediyor. 


Barakat Döner işletmecisi Abdullah HAMUD her zaman müşterilerine sundukları yemeklerde en kaliteli ürünleri kullandıklarını ve hijyene de çok önem verdiklerini iletti. Barakat Döner işletmecisi Abdullah HAMUD kendisinin Suriye uyruklu oluşundan dolayı işletmelerinin sadece Suriyelilere hizmet verildiği yanılgısına hiç bir Şanlıurfalının kapılmaması gerektiğini söyleyerek Şanlıurfa ve Suriye aynı bölgenin insanlarından oluşmaktadır. Biz Suriyelilere din kardeşimiz komşu ülkemiz Türkiye kucak açtığından bu yana iç içe yaşadıklarını hatta bazı kesimlerde kız alış verişleriyle akrabalık bağlarınınn da oluştuğunu kaydetti.


Barakat Döner işletmecisi Abdullah HAMUD tüm Türk kardeşlerimizi de lokantamıza bekleriz dedi. 

Gerek Türk gerekse Suriyeli vatandaşların da hizmet kalitesi ve hijyen bakımından takdir ettiği Barakat  Döner Bağlarbaşı mevki Dipas ve Cazibe giyim mağazalarının karşısında hizmet vermektedir. 

Haber:  Büşra UĞRAŞ

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum