Türkiye Şampiyonu Akbaş’a Şanlıurfa’da coşkulu karşılama!;

Türkiye Şampiyonu Akbaş’a Şanlıurfa’da coşkulu karşılama!

Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde Türkiye Şampiyonu unvanını kazanan Şanlıurfalı sporcu Erdal Akbaş, memleketi Şanlıurfa'ya döndü. Akbaş’ın Şanlıurfa'da büyük bir coşkuyla ve çiçeklerle karşılandı....

Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde büyük bir başarıya imza atan Şanlıurfalı sporcu Erdal Akbaş, Türkiye Şampiyonu unvanıyla memleketine döndü.

28-31 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası ile Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, spor tutkunları için adeta bir buluşma noktası haline geldi. Türkiye Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen etkinlikte, Şanlıurfa'nın yetenekli sporcusu Erdal Akbaş, yeteneğini ve disiplinini sahaya yansıtarak finaldeki tüm rakiplerini geride bıraktı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

COŞKULU KARŞILAMA

Şampiyonanın ardından Şanlıurfa’ya dönen Akbaş, GAP Havalimanı’nda ailesi, yakınları ve öğrencileri tarafından coşkuyla karşılandı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum