Şanlıurfa’da 294 şüpheli tutuklandı;

Şanlıurfa’da 294 şüpheli tutuklandı

Şanlıurfa'da emniyetin son 1 ayda gerçekleştirdiği operasyonlarda, 294 şüpheli tutuklandı, çok sayıda silah, çalıntı araç ve malzeme ele geçirildi....

 ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, son 1 ayda gerçekleştirilen kapsamlı asayiş denetimlerinin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

 İl genelinde yapılan operasyonlar ve denetimler sonucunda, tehdit, hakaret, kasten öldürme, yaralama ve şantaj gibi suçlardan bin 285 şüpheli şahıs yakalandı. Bu şüphelilerden adliyeye sevk edilen 52 kişi tutuklandı.

İkamet, araç, iş yeri hırsızlığı, dolandırıcılık, yağma ve kapkaç suçlarına karışan 425 şüpheli de emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bu suçlardan adli makamlara sevk edilen 99 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa genelinde arama kaydı bulunan şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan operasyonlar da etkili oldu. Arama kaydı bulunan şüphelilerin yüzde 349'u yakalanırken, bu kişilerden 143'ü tutuklandı. Böylece son 1 ayda asayiş suçlarıyla mücadele kapsamında toplam 294 şüpheli tutuklanmış oldu.

Meydana gelen olaylarda ise emniyet güçleri önemli miktarda silah ve çalıntı malzeme ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında 122 tabanca, 46 kurusıkı tabanca, 16 kesici alet, 32 tüfek, 22 çalıntı araç, 3 bin 48 fişek, 138 şarjör, 64 cep telefonu ve 57 çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum