Şanlıurfa’da otobüsler denetlendi;

Şanlıurfa’da otobüsler denetlendi

Türkiye'de son günlerde yaşanan ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarının ardından Şanlıurfa’da şehirler arası seyahat eden otobüsler, sıkı denetime tabi tutuldu. Polis ekipleri, sürücülerin belgelerini kontrol ederken, otobüste seyahat eden vatandaşlar ve şoförlere uyarılarda bulundu....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, son günlerde sıkça yaşanan ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarının ardından kentte otobüs kazası yaşanmaması için sürücü ve yolculara yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekipler, sürücülerin evraklarını incelerken, yolcuların da emniyet kemeri takmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Diyarbakır yolunda 18.07.2024 tarihinde yapılan denetimlerde 15 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 570 yolcuya ise emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“18.07.2024 tarihinde yapılan uygulamalarda; Emniyet kemeri, hız, yasak parklanma, dinlenme, cep telefonu ile konuşma, uykusuzluk, tehlikeli şerit değiştirme, takograf kullanımı güvenli seyahat konuları başlıca olmak üzere genel trafik kuralları konusunda 15 araç ve sürücüsü kontrol edilmiş, 570 yolcuya emniyet kemeri kullanımı hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.”

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum