Eyyübiye’deki silahlı saldırının failleri yakalandı;

Eyyübiye’deki silahlı saldırının failleri yakalandı

Eyyübiye’de 23 Ağustos’ta bir dönerci TikTok’ta canlı yayın açtığı sırada silahla vurularak yaralandı. Canlı yayında kayda alınan görüntülerin ardından Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü harekete geçti. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, olayla ilgili son dakika gelişmesini aktardı....

EYYÜBİYE-Olay, 23 Ağustos’ta Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Eyüpkent Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre, TikTok hesabından canlı yayın İsmail Açma adlı dönerci, müşterisinin siparişini hazırlarken silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı.

Yaralı dönerci ambulansla hastaneye kaldırılırken, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

VALİDEN AÇIKLAMA GELDİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, emniyet ekipleri tarafından başlatılan soruşturma sunucunda, olay yerinden bir araçla geçerken pompalı tüfekle ateş eden şüpheli ve aracı kullanan kişinin suç aleti silahla birlikte yakalandıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabında açıklamayı yapan Vali Şıldak, şu ifadeleri kullandı:

“23 Ağustos 2024 tarihinde Eyüpkent Mahallesinde bir iş yeri sahibinin sosyal medyada canlı yayın yaptığı esnada ateşli silahla yaralanması olayının aydınlatılması için İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışma sonucunda;

Olay yerinden bir araçla geçerken pompalı tüfekle ateş eden şüpheli ve aracı kullanan kişi suç aleti silahla birlikte yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Güvenlik güçlerimiz, meydana gelen asayiş olaylarının aydınlatılması konusunda son derece hızlı ve hassas şekilde çalışmaktadır”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum