Şanlıurfa’da 28 kilogram metamfetamin ele geçirildi;

Şanlıurfa’da 28 kilogram metamfetamin ele geçirildi

Şanlıurfa dahil 18 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-33” operasyonlarında 1 ton 521 kg uyuşturucu madde ele geçirildi. Yakalanan 63 şüpheliden 46'sı tutuklandı. Şanlıurfa’da da yapılan operasyonda 28 kilogram metamfetamin ele geçirilirken, 1 kişi de tutuklandı....

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen “Narkoçelik-33”operasyonlarının bilançosunu açıkladı.

Operasyonlar kapsamında Şanlıurfa dahil 18 ilde toplamda 1 ton 521 kg uyuşturucu madde, 11 milyon 936 bin 886 kök kenevir ve skunk bitkisi ile 4 bin 544 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 63 zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı, bunlardan 46'sı tutuklandı.

ŞANLIURFA'DA 28 KG METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'nın başarılı çalışmaları neticesinde, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 28 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan bir zehir taciri, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum