Şanlıurfa'da Yaz Kur'an Kursu kapanış programı düzenlendi;

Şanlıurfa'da Yaz Kur'an Kursu kapanış programı düzenlendi

Haliliye'de çok sayıda çocuğun Kur'an ile buluşmasını sağlayan Yaz Kur'an Kursları düzenlenen çeşitli etkinliklerle sona erdi....

HALİLİYE- Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrenciler için kapanış programı düzenlendi.

Hacı Zemzem Üzümcü Camii'nde düzenlenen program Mirza İrdem'in Kur'an tilavetiyle başladı. Ardında kurs öğreticilerinden Adem Altun ve Yakup Bulut'un kursların önemi üzerine konuşmalar yaptı. Program, Derviş Muhammet Yazıcı'nın duası ve çeşitli ikramlarla son buldu.

Kurs süresince öğrencilere Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra Hz. Peygamber'in hayatının örnek alınarak dersler verildiği, sosyal sorumluluk günleri, bilgi yarışmaları ve sportif faaliyetlerle de öğrencilerinin gelişimi desteklendiği belirtildi.

Müftülük gururlu olduklarını ifade ederek "Öğrencilerimizin Kur'an öğrenme ve Resulullah'ı tanıma konusundaki gayretleri bizleri gururlandırdı. Velilerimize teşvik ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, öğrencilerimizi ise gösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Kursların düzenlenmesinde emeği geçen tüm hocalarımıza ve destek veren herkese şükranlarımızı sunarız. Allah hepinizden razı olsun" açıklamasında bulundu.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum