Şanlıurfa'ya yeni Oto Galericiler Sitesi;

Şanlıurfa'ya yeni Oto Galericiler Sitesi

Şanlıurfa'da, Türkiye'nin en büyük oto galeri sitesinin temeli atıldı. Şanlıurfa Yeni Galericiler Sitesi Toplu Yapı Kooperatif Başkanlığı tarafından başlatılan proje, 320 dönüm alanda hayata geçirilecek ve toplamda 800 iş yeri barındıracak....

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Çalışkanlar Mahallesinde, yaklaşık olarak 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak yeni bir oto galericiler sitesi yapılıyor.

Şanlıurfa Yeni Galericiler Sitesi Toplu Yapı Kooperatif Başkanlığı tarafından 320 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen oto galericiler sitesi, vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri şekilde planlandı.

800 adet iş yerinin yer alacağı oto galericiler sitesinde; banka, noter, sigorta, camii, otel, market ve restorant, kiralanabilir ofisler, oto ekspertiz, oto yıkama, oto elektrik, kafe gibi sosyal alanlar yer alacak.

Türkiye'nin en büyük oto galeri sitesi olma özeliğini taşıyan projenin temeli bugün Şanlıurfa Yeni Galericiler Kooperatifi tarafından atıldı. Kooperatif Başkanı Cevher Taş, site içinde 800 işyeri olacağını ve bunların 600’ünü galericiler sitesi esnafı için tahsis ettiklerini söyledi.

Taş, projeyi 2 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini ve 2 yılın sonunda üyelere anahtar teslimi yapacaklarını belirtti.

 “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SITESI OLACAK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Taş, şunları söyledi:

“Bugün itibariye inşaatına başladığımız oto galericiler sitesi içinde, her biri 250 Metrekare olan 800 işyerimiz olacak. 320 dönüm alan üzerine kurulan bu yapı, tamamlandığında Türkiye’nin en büyük oto galericiler sitesi olacak. Allah’ın izniyle iki yıl içerisinde üyelerimize anahtar teslimi yapmayı planlıyoruz. Şanlıurfa’da yapımına başladığımız bu oto galericiler sitesi açıldığı zaman, buradan yaklaşık 10 bin kişi ekmek yiyecek. Site içerisinde banka, ekspertiz, lokanta, market, fırın ve 4 bin kişinin ibadet edeceği bir cami yer alıyor. Şehir merkezinde olan tüm hizmetler burada da olacak inşallah. İnsanlar buradan ekmek yiyecek ve dükkan sahibi olacak. Şuanda 600 tane resmi kayıtlı iş yerimiz var.”

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum