Gazeteci Mehmet YETİM; Cumhuriyet Savcılarına Çağrıda Bulundu;

Gazeteci Mehmet YETİM; Cumhuriyet Savcılarına Çağrıda Bulundu

Gazeteci Mehmet YETİM Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2024 basın yayın ve reklam bütçesinin 3 ay içinde nasıl tüketildiği seçimi kazanmak için kimlere peşkeş çekildiğini sorarak Savcılara çağrıda bulundu....

Gazeteci Mehmet Yetim'den Savcılara Çağrı: Usulsüzlükler Araştırılsın!

Şanlıurfada gazeteci Mehmet Yetim, Cumhuriyet Savcılarına önemli bir çağrıda bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında iddiaları gündeme getiren Yetim, seçim sürecinde yaşanan usulsüzlüklerin ve yolsuzlukların araştırılmasını istedi. Özellikle 2024 yılına ait basın bütçesinin, seçimleri kazanmak amacıyla sadece üç ay içinde tüketildiğine dikkat çeken Yetim, bu konuda neden hala bir soruşturma açılmadığını sordu.

Yetim, kamuoyunun bu konuda aydınlatılması gerektiğini vurgulayarak, "Seçim sürecinde yaşanan usulsüzlükler herkesin malumu. Fakat buna rağmen, eski Büyükşehir Belediye Başkanı hakkında herhangi bir adli işlem başlatıldı mı?" diye sordu. Seçim öncesi dönemde yapılan harcamaların ve kamu kaynaklarının nasıl kullanıldığının detaylı olarak incelenmesi gerektiğini belirten Yetim, savcıları göreve davet etti.

Bu iddiaların yalnızca Şanlıurfa halkını değil, tüm Türkiyeyi ilgilendirdiğini söyleyen Yetim, "Bütçenin bu şekilde harcanması, hem halkın vergilerinin çarçur edilmesi hem de seçimlerin adaletine gölge düşürmektedir," dedi. Mehmet Yetim’in bu çağrısı, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, savcıların bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu. Şanlıurfa halkı ise bu iddiaların aydınlatılmasını ve adaletin sağlanmasını bekliyor.


Kaynak: RHA Ajans

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum