Şanlıurfa’da abartılı egzoz ve müzik denetimi yapıldı;

Şanlıurfa’da abartılı egzoz ve müzik denetimi yapıldı

Şanlıurfa’da trafik polisleri tarafından gece saatlerinde sürücülere yönelik abartılı egzoz, alkol ve yüksek müzik ses denetimi yaptı....

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerinde denetimleri devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında uygulama yapan trafik polisleri, sürücülere yönelik abartılı egzoz, alkol  ve yüksek müzik ses denetimi yaptı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 8-9 Ağustos tarihlerinde il merkezi Halide Nusret Zorlutuna Caddesi, Yeşiloğlu Bulvarı, Doğukent Mahallesi, Narlıkuyu Mahallesi ve  şehrin farklı noktalarında 20.00-02.00 saatleri arasında, abart egzozlu ve modifiyeli araçlar ile alkol  denetim gerçekleştirdi.

İl emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verdi;

“İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Birimlerimizce;

8-9 Ağustos tarihlerinde il merkezi Halide Nusret Zorlutuna Caddesi, Yeşiloğlu Bulvarı, Doğukent Mahallesi, Narlıkuyu Mahallesi ve  şehrin farklı noktalarında 20.00-02.00 saatleri arasında,

Yüksek ses çıkartan araçlar(abartı egzoz), yüksek sesle müzik dinleyen sürücüler ve alkollü şekilde araç kullanan olmak üzere hem kendi hem de diğer yol kullanıcılarının hayatını tehlikeye düşüren ve çevreye rahatsızlık veren araç kullanıcılarını tespit etmek amacıyla ve yasal sınır üzerinde alkollü şekilde araç kullanan sürücülere cezai işlem uygulanarak sürücü belgeleri geçici olarak iptal edilmektedir. Trafik denetimlerimiz artarak devam etmektedir.

UNUTMAYALIM 

Yollarda güvenli bir gelecek, sen kurallara uymadığın sürece gelmeyecek

BİHA

Hususi otomobili 0,50 promilin üzerinde alkollü olarak kullanmak, Hususi otomobil dışında kalan diğer araçları 0,20 promil üzerinde alkollü olarak araç kullanmak yasak!!!

Alkol öldürür, İhmal süründürür, dikkat güldürür. Alkol algıları köreltir, trafiği kirletir”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum