Şanlıurfa’da fıstık hırsızları için harekete geçildi!;

Şanlıurfa’da fıstık hırsızları için harekete geçildi!

Şanlıurfa’da fıstık hasadı ile birlikte başlayan hırsızlık olaylarına karşı Vali Hasan Şıldak başkanlığında alınacak tedbirlerin değerlendirildiği Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi....

Şanlıurfa’da fıstık hasadının başlamasıyla birlikte hırsızlık vakaları da gündeme gelmeye başladı.

Fıstık hasadının başlamasıyla yaşanabilecek muhtemel hırsızlık olayları ve buna karşı alınacak önlemler için Vali Hasan Şıldak, başkanlığında Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısına, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ve kurum müdürleri katıldı.

Vali Şıldak, Bölgede vatandaşların en önemli gelir kaynağı olan fıstıkta hasat zamanının gelmesiyle beraber, fıstık bahçelerinin güvenliğini sağlamak ve hırsızlığı önlemek için üst seviyede tedbirlerin alınacağın belirti.

Şanlıurfa Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu bilgelere yer verdi,

“Vali Hasan Şıldak başkanlığında, fıstık hırsızlığı olaylarının önlenmesi amacıyla alınacak tedbirlerin değerlendirildiği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Şıldak, Şanlıurfa’nın en önemli tarım ürünlerinden biri olan fıstık hasat sezonu öncesinde yapacakları çalışmayla üreticileri hırsızlık olaylarına karşı yalnız bırakmayacaklarını, üst seviyede tedbirler geliştireceklerini ifade etti”

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum