BADILLI’NIN SON KLİBİ “AĞLARAM” ÇIKTI;

BADILLI’NIN SON KLİBİ “AĞLARAM” ÇIKTI

Şanlıurfa’nın sevilen sanatçılarından Mehmet Badıllı’nın son klibi piyasaya çıktı....

Şanlıurfa’mızın sevilen sanatçılarından Mehmet Badıllı’nın son klibi olan söz ve beşti kendisine ait olan AĞLARAM isimli klibi Kılıç Müzik damgasıyla piyasaya çıktı.

Piyasaya yeni çıkan kliple ilgili görüşlerini aldığımız Ünlü Sanatçı Badıllı şunları söyledi.

“Biz Şanlıurfa’mızın kültürünü tüm dünyaya en doğru şekilde tanıtmak için kolları sıvadık. Sözü ve müziği bana ait olan AĞLARAM isimli eserimize klip çekmenin gururunun yaşıyoruz.Şanlıurfa’mızın tanıtımına bir nebzede katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Bu arada klibimizin çekimlerinde ve mekanını ve kalbini sonuna sonuna kadar bizlere açan Hüseyin Doğanoğulları abimize ve çekimlerde tüm kahrımızı çeken Kılıç Müzik Yapım yönetim kurulu başkanı Yılmaz Kılıç abimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan bir açıklama da Kılıç Müzik ve yapımcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kılıç’tan geldi.

Kılıç Müzik ve yapımcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç;” Şanlıurfa Mehmet Badıllı kardeşimiz gibi bir çok sanatçıyı yetiştirmiş bir ilimiz. Mehmet Badıllı kardeşimizin sözlerini ve müziğini hazırladığı AĞLARAM isimli parçasına klip çektik. Bu klibin ve kıymetli kardeşimiz Mehmet Badıllı’nın şirketimiz bünyesinde klip çekmesi bize ayrı bir onur ve gurur verdi. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde Mehmet Badıllı kardeşimizin diğer kliplerini de biz çekeceğiz. Tüm müzikseverlerden ricamdır Mahmet Badıllı kardeşimizin AĞLARAM isimli parçası tüm müzik platformlarında ve sosyal medya mecralarında piyasaya sunuldu dinlemelerini tavsiye ederim.” Diyerek sözlerini tamamladı.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum