Başkan BOZKURT; "Yeni Oluşumlara Muvaffakiyetler Diliyorum.”;

Başkan BOZKURT; "Yeni Oluşumlara Muvaffakiyetler Diliyorum.”

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar BOZKURT; “Yeni Oluşum Oto Galerici Siteleri Kooperatiflerine Muvaffakiyetler Diliyorum.”...



Şanlıurfa’daki oto alım satım diye adlandırılan dağınık olarak oto galerilerin konuşlandığı bölge 2011 yılında kooperatif oluşturularak valilik ve belediyenin katkılarıyla şu an Akabe Toki konutları arkasında 2019 yılından bu yana Şanlıurfa oto galericiler sitesi olarak yaklaşık 300 esnafa hizmet veriyor.

BOZKURT açıklamasında; “Biz mevcut oto galericiler olarak Şanlıurfa’da şehrin en merkezi yerinde dağınık olarak hizmette olan Valilik ve Adliye binası Sağlık Müdürlüğü gibi kamu hizmet binalarının olduğu bölgede görüntü kirliliği de oluşturan oto galerileri şu an mevcut bulunan bölgeye taşıyan ilk kooperatifiz, şehrin en merkezi yerine bir nebze de olsa nefes aldıran bir çalışma yaptığımız için memnunuz. Tüm esnaflarımız da memnun bir şekilde bu bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ve haliyle şehir büyüyor oto galerici esnafı sayısı da gün geçtikçe artıyor. Biz faal durumda olarak hizmette olan oto galericiler sitesi kooperatif başkanlığı olarak yeni oluşumlarla oto galericiler sitesi kooperatifi kuranlara muvaffakiyetler diliyoruz.  İnşallah başarılı olurlar çünkü bu şehir için hizmet eden herkes bizim için değerlidir dedi.

Özel Haber: Dilara HATİPOĞLU





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum