Bayram tatilinin 5 günlük kaza bilançosu;

Bayram tatilinin 5 günlük kaza bilançosu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk beş gününde meydana gelen trafik kazalarında 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 550 kişinin ise yaralandığını açıkladı....

 

ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde trafik denetimlerinin hassasiyetle sürdürüldüğünü belirterek, tatilin ilk beş gününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin, vatandaşların güvenliği için denetimlerini aralıksız olarak devam ettirdiğini vurguladı.

19 Haziran Çarşamba günü, bayram tatilinin ikinci gününde 24 saatlik süre içinde Türkiye genelinde 696 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 10 kişi hayatını kaybederken, 1.205 kişi yaralandı. Aynı gün içerisinde trafik ekipleri tarafından 425.63 araç denetlendi.

Denetimler sonucunda 23 bin 219 araca hız ve radar işlemi, 35 bin 990 araca ise diğer trafik ihlalleri nedeniyle işlem yapıldı.

Bayram tatilinin ilk beş gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba ) toplamda 36 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti. Bu süreçte yaralanan kişi sayısı ise 6 bin 550 olarak kaydedildi.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum