Arama
Arama Sonuçları
Emniyetten boğulma vakalarına karşı uyarı!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, sıcak hava ve hafta sonu aktiviteleri nedeniyle su kanalları ve göletlerde meydana gelen boğulma vakalarına karşı vatandaşları uyardı. Vatandaşlar, su kanallarında ve göletlerde yüzmenin tehlikelerine karşı dikkatli olmaya çağrıldı.
Şanlıurfa’da ambalaj makinesine sıkışan gencin imdadına itfaiye yetişti
Eyyübiye’de bir ambalaj fabrikasında eli ambalaj makinesine sıkışan gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Yaklaşık 45 dakika süren operasyon ile gencin ele sıkıştığı makineden çıkartıldı.
Şanlıurfa’da jandarma ve polisten uyuşturucu operasyonları: 10 gözaltı
Şanlıurfa’da jandarma ve polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 10 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'da aranan şahıslara operasyon, 276 gözaltı
Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda, çeşitli suçlardan hapis cezası ve yakalama emri bulunan aralarında kasten adam öldürme suçundan aranan 9 kişi olmak üzere 276 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Haliliye’de gıda zehirlenmesi! 15 öğrenci...
Haliliye’de iddiaya göre, bir ilkokulda doğum günü kutlaması sırasında pasta yedikten sonra fenalaşan yaklaşık 15 öğrenci hastanelik oldu.
Şanlıurfa'da alkol denetimi yapıldı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Birimleri, trafik güvenliğini sağlamak ve alkol etkisinde araç kullanımı kaynaklı kazaları önlemek amacıyla denetimlerini sürdürüyor.
Şanlıurfa’da fıstıkta kımıl tespit edildi
Ülkede fıstık üretiminde en büyük paya sahip olan Şanlıurfa’da 2023 yılında toplam 59 bin 848 ton fıstık üretimiyle Türkiye’de lider konumunda oldu. Son günlerde fıstıklarda görülen kımıl diye bilinen ama aslında pis kokulu yeşil böcek ve erginlerin yoğun bir şekilde görülmesi fıstık üreticilerini tedirgin etti.
Gram ve Cumhuriyet altın fiyatları 16 Eylül 2024
Altın alım satımı yapacaklar ve yatırımcılar merakla güncel altın fiyatlarını araştırıp takip ediyor. Güvenli liman olarak görülen altının gram fiyatında değişiklik dikkat çekiyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte Şanlıurfa Kuyumcular Odası’nın 16 Eylül 2024 Pazartesi günü altın fiyatları...
Siverek’te silahlı kavga: 1 yaralı
Siverek’te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.
Haliliye’de silahlı kavga: 3 yaralı
Haliliye’de meydana gelen trafik kazası sonucu çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’da trafik kazası: 5 yaralı
Şanlıurfa- Diyarbakır yolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir otomobil takla attı. Meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. O anlar bir aracın kamerasına anbean yansıdı.
Şanlıurfa'da hakkında 8 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Şanlıurfa’da emniyet ekipleri tarafından hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Vali Şıldak: Proje, tamamen bilimsel yöntemlere göre uygulanıyor
Vali Hasan Şıldak öncülüğünde Şanlıurfa Valiliği tarafından hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendirilirken, proje kapsamında çok sayıda genç uyuşturucu bataklığından kurtulma yolunda ilerliyor.
Vali Şıldak, Hilvan’da badem hasadında katıldı
Vali Hasan Şıldak, Hilvan Üçüzler Mahallesinde badem hasadında katılarak Şanlıurfa'da badem üretimindeki artışın sevindirici olduğunu söyledi. Burada tarımsal araç hibe programına da katılan Vali Şıldak, her zaman çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Birecik’te trafik kazası: 3 yaralı
Birecik’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Eyyübiye’de görünmez kaza! 2 yaşındaki çocuğunu ezdi
Eyyübiye’de bir baba traktörle çiftlikteki hayvanlara yem verirken 2 yaşındaki kız çocuğunu fark etmeyerek ezdi. Küçük kız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Sakaryaspor, Şanlıurfaspor'u 2-0 yendi
Şanlıurfaspor ligin beşinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Sakaryaspor’a 2-0 mağlup oldu. Ceylanlar bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçta da galibiyet alamadı.
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor!
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Meteoroloji Caddesi ve Karaköprü mesire alanında "Narko Alan” uygulaması gerçekleştirdi...
Askeri alanda yangın
Şanlıurfa'da bulunan askeri alanda anız yangını çıktı. Tel örgülerin çevrildiği alanda itfaiye ekipleri Jandarma Komutanlığı kapısından giriş yaparak yangına müdahale etti.
Şanlıurfa tarımsal üretimde de değerlerine sahip çıkıyor
Vali Hasan Şıldak, Karaköprü ilçesinde yer alan Esemkulu Mahallesinde fıstık hasadına katıldı. Vali Şıldak, üreticilere hayırlı sezon dileklerinde bulunarak asırlık fıstık ağaçlarının tescillenme çalışmalarına öncülük edeceklerini söyledi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında polis ve jandarma ekipleri tarafından il merkezi, Viranşehir ve Bozova’da yapılan operasyonlarda 3 kilo skunk maddesi, kenevir bitkileri ve uyuşturucu aparatları ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.
Viranşehir’de 10 çalıntı motosiklet ele geçirildi
Viranşehir’de yapılan uygulamada 10 adet çalıntı motosiklet ele geçirilirken, birçok sürücüye ceza işlem uygulandı.
Şanlıurfa dahil 17 ilde FETÖ’ye operasyon! 39 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa dahil 17 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-27” operasyonlarında 39 şüpheli gözaltına alındı.
Bozova yolunda minibüs şarampole devrildi
Şanlıurfa- Bozova karayolunda kontrolden çıkan minibüs şarampole devrildi. Kazada şans eseri sürücü hafif yaralandı.
Vali Şıldak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'a teşekkür
Vali Hasan Şıldak, Şanlıurfa ticaretinin gelişmesine katkı sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat'a teşekkür etti.
Karaköprü'de işletmelere hijyen ve ürün kontrolü
Karaköprü'deki bir AVM'de yapılan gıda denetimlerinde, hijyen standartlarına uymayan 2 işletmeye 58 bin 468 TL, son tüketim tarihi geçmiş ürün bulunduran bir diğer işletmeye ise 14 bin 595 TL ceza uygulandı.
Siverek'te şüphe üzerine durdurulan araçtan 3 kilo uyuşturucu çıktı!
Siverek’te uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 3 kilo 150 gram uyuşturucu ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı. Sürücü gözaltına alındı.
Batman’dan gelen çocuk Şanlıurfa’da sağlığına kavuştu
Batman’dan gelen ağır işitme kaybı yaşayan bir çocuk Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yapılan ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.
Bozova’da 16 yaşındaki çocuk yanlışlıkla kendini vurdu -EK
Bozova’da iddiaya göre, 16 yaşındaki çocuk silah ile oynadığı sırada yanlışlıkla kendisini vurdu. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
81 ilde mercek-25 operasyonu! 2 bin 459 şüpheli hakkında işlem yapıldı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, silah kaçakçılarına ve ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik Şanlıurfa dahil 81 ilde düzenlenen "mercek-25" operasyonlarında 2 bin 738 silah ele geçirildi, 2 bin 459 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.