Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfa sıcaktan kavruldu, serinlik nefes aldırdı! - EK
Her yaz sıcak havanın bunalttığı Şanlıurfa, bu yaz da vatandaşı şaşırtmadı. Türkiye’nin pek çok yerinde sıcaklıklar yükselirken, güneş Şanlıurfa’yı adeta yakıp kavurdu. Ancak eylül ayının gelmesiyle birlikte, sıcaklıklar biraz olsun düşüşe geçti ve kentte nefes alma fırsatı doğdu. Şanlıurfa'nın bu yaz yaşadığı aşırı sıcakların getirdiği zorlukları ve serinliğin etkilerini, Şanlıurfalılar kendi gözlemleriyle paylaştı.
Şanlıurfa sıcaktan kavruldu, serinlik nefes aldırdı!
Her yaz sıcak havanın bunalttığı Şanlıurfa, bu yaz da vatandaşı şaşırtmadı. Türkiye’nin pek çok yerinde sıcaklıklar yükselirken, güneş Şanlıurfa’yı adeta yakıp kavurdu. Ancak eylül ayının gelmesiyle birlikte, sıcaklıklar biraz olsun düşüşe geçti ve kentte nefes alma fırsatı doğdu. Şanlıurfa'nın bu yaz yaşadığı aşırı sıcakların getirdiği zorlukları ve serinliğin etkilerini, Şanlıurfalılar kendi gözlemleriyle paylaştı.
Karaköprü’de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Karaköprü’de otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Coşkun: Kamu görevlisi emeklilerinin sesi duyularak beklentileri karşılanmalıdır
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından açıklanan Ağustos ayı enflasyon oranına ilişkin açıklama yaptı. Coşkun, Ağustos ayında enflasyonun yüzde 2,47 oranında arttığını, yıllık enflasyonun ise yüzde 51,97 olarak gerçekleştiğini belirtti. Ancak Coşkun, enflasyonun oransal olarak düşmesinin vatandaşların günlük harcamalarına yansıyan bir iyileşme getirmediğine dikkat çekti.
Eyyübiye’de elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti
Eyyübiye’de elektrik motoruyla çalışan çeşmeden su doldurduğu esnada elektrik akımına kapılan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Viranşehir'de elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da elektrik akımına kapılarak hayatını kaybedenler ile ilgili hemen hemen her hafta haber var. Bu kez acı haber Viranşehir'den geldi. Elektrik akımına kapılan 50 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.
Başkan Kuş: İlçemizin yüzde 65-70’ini doğalgaza kavuşturduk
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa merkezinin hızla gelişen ve inşaat sektörünün yöneldiği Eyyüpkent Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Yakup Turgut ile mahallede yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Kuş, doğal gaz şebeke tesisi sonrası sokaklarda devam eden altyapı düzenlemelerini yerinde inceledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden personel alımı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi trampüs bakın onarım ve oto elektrik bakım onarımı olmak üzere toplam 4 işçi alacağını duyurdu.
Şanlıurfa'ya yeni Oto Galericiler Sitesi
Şanlıurfa'da, Türkiye'nin en büyük oto galeri sitesinin temeli atıldı. Şanlıurfa Yeni Galericiler Sitesi Toplu Yapı Kooperatif Başkanlığı tarafından başlatılan proje, 320 dönüm alanda hayata geçirilecek ve toplamda 800 iş yeri barındıracak.
Viranşehir'de elektrik panosu yangını
Viranşehir’de elektrik panosu bir anda alev aldı. Yangın çevrede paniğe neden oldu.
Şanlıurfa’da kuyumcular iş yapamıyor
Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen yatırım aracı altın, son zamanlarda yükselişte. Bu yükselişle beraber ekonomik sıkıntılar çeken çoğu vatandaş altın alamaz oldu. Şanlıurfa’da tarihi çarşılar bölgesinde kuyumculuk yapan esnaf, vatandaşın cebinde para olmadığı için alışveriş yapamadıklarını ve bu nedenle kuyumcuların iş yapamadığını dile getiriyor. Altın satışının en yüksek olduğu düğün sezonun da bile kuyumcular adeta sinek avlıyor.
Haliliye’de araç yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
Haliliye’de bir aracın elektrik kontağından yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.
Şanlıurfa’da elektrik akımına kapılan küçük çocuk hayatını kaybetti - EK
Birecik'te elektrik akımına kapılan 3 yaşındaki çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’da elektrik akımına kapılan küçük çocuk hayatını kaybetti
Eyyübiye’de elektrik akımına kapılan 3 yaşındaki çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’ya yeni yollar kazandırılıyor!
Eyyübiye’ye bağlı Selçuklu Mahallesinde, bir yandan yeni binalar yapılmaya devam ederken diğer yandan da Eyyübiye Belediyesi bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni yol açma ve genişletme çalışmalarına devam ediyor.
Bakanlıktan Şanlıurfa dahil 81 ile genelge! "Elektrikli araç şarj üniteleri" yaygınlaşacak
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle site ve apartmanlarda elektrikli araç şarj ünitesi kurulumu koşullarını kolaylaştırdı. Bu kapsamda, ortak alanlarda kat maliklerinin çoğunluğunun kararı yeterli olacak. Bağımsız bölümlerde kurulacak üniteler için ise çoğunluk kararı aranmayacak.
Şanlıurfa’da fabrika hırsızları yakalandı
Eyyübiye’de fabrikalardan piyasa değeri 1 Milyon 163 bin lira değerinde binlerce metre bakır kablo ve demir hurda çalan hırsızlık şüphelileri JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile yakalandı.
Şanlıurfa’da ev almak hayal oldu
Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da inşaat sektöründe durgunluk yaşanıyor. Durgunluğun temelinde dolar, euro ve konut ham maddesinin yükselmesi yer alıyor. Kentte ev almak zordu, şimdi hayal oldu.
32 yaşındaki Atatürk Barajı'ndan ekonomiye dev katkı
DSİ, Şanlıurfa ve Adıyaman illeri arasında yer alan Atatürk Barajı'nın Türkiye ekonomisine her yıl sağladığı katkının 1,7 milyar doları bulduğunu açıkladı.
Haliliye’de hasarlı bina yıkımda sağlam binada zarar gördü
Haliliye’de depremde ağır hasar alan 5 katlı binanın yıkımı sırasında başka bir bina zarar gördü.
Şanlıurfa milletvekilleri enerji sorunlarını Bakan Bayraktar'a iletti
Şanlıurfa milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı, Abdurrahim Dusak, İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Faruk Pınarbaşı, Hikmet Başak ve Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek, bölgedeki elektrik kesintileri ve yatırım taleplerini iletti. Aynı saatteki TBMM konuşması nedeniyle toplantıya katılamayan Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen ise Bakan Bayraktar'ı daha sonra ziyaret etti. Vekiller, Şanlıurfa'nın enerji sorunlarının çözümü için Bakan Bayraktar'ın desteğini talep etti.
Viranşehir’de feci ölüm!
Şanlıurfa’da neler oluyor! İki gün arayla 3 kişi…
Akçakale’de elektrik akımına kapılan anne kız vefat etti
Akçakale’de elektrik akımına kapılan anne kız hayatını kaybetti. Cansız bedenleri otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna getirildi.
Viranşehir’de elektrik akımına kapılan çiftçi ağır yaralandı
Viranşehir’de iddiaya göre, arızayı gidermek için elektrik direğine çıkan Ömer Ş. elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı.
Gülpınar: Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz
100 günlük faaliyetlerini anlatmak için katıldığı basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, memleketi Siverek'te elektriklerin kesildiğini belirterek "Yine Siverek bölgesinde elektrikler kesilmiş ne hikmetse!31 Mart sürecindeki manzara karşımızda. Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz" dedi.
Başkan Gülpınar: Elektrik faturası değil, kaçak su kullanıyor
Büyükşehir Belediyesinin 100 günlük faaliyetlerini anlatmak için düzenlenen toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ŞUSKİ'de çalışıp kaçak su kullananlar olduğunu söyleyerek "Bunlar şehir efsanesi değil" dedi.
Haliliye'de elektrik kesintisi mağduriyeti: Yeni alınan derin dondurucu bozuldu
Şanlıurfa’da yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Haliliye’de yaşayan İlkay Kaya, elektrik kesintisi nedeniyle yeni aldığı derin dondurucunun bozulduğunu ve içindeki gıdaların çözüldüğünü belirterek, yetkililerden bu soruna acil çözüm bulunmasını talep etti.
ELEKTRİK VOLTAJ DÜŞÜKLÜĞÜ OKSİJEN HASTALARINI ÖLDÜRÜYOR!
Şanlıurfa Yenişehir mahallesinde yaşanan voltaj düşüklüğü çevredeki halkı olumsuz etkiliyor.
Şanlıurfa’da kopan teller peş peşe patladı!
Haliliye’de korku dolu anlar yaşandı. Sokaktaki elektrik tellerinde patlama meydana geldi ve kıvılcımlar etrafa saçıldı. Yaşanan patlama tekrar tekrar ederek mahalle sakinlerini tedirgin etti.
Vali Şıldak, enerji sorununun çözümü için kurumlarla bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında geçtiğimiz ay düzenlenen elektrik enerjisi kesintilerine çözüm arayışı toplantılarının ikinci buluşmasında şu ana kadar yapılan çalışmalar değerlendirildi.