Arama
Arama Sonuçları
ÜNİVERSİTEDEN CEVAP GECİKMEDİ
Dün itibariyle bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan haber ve paylaşımlara istinaden Harran Üniversitesinden cevap gecikmedi.
BOŞANMA ORANLARI ARTTI!
Türkiye'de son 20 yılda evlenenlerin sayısı %8 azaldı, boşananların sayısı ise %89 arttı.
Karaköprü’de boşanma arifesinde darp edildi!
Karaköprü'de iddiaya göre, boşanmak üzere olduğu eşinin kardeşleri tarafından darp edilen şahıs hastaneye kaldırıldı.
Urfa’da evlenenlerin ve boşananların sayısı azaldı
TÜİK evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Şanlıurfa’da 2023 yılında evlenme ve boşanma sayıları bir önceki yıla göre azalma gösterdi. Geçen yıl 15 bin 155 kişinin evlendiği Şanlıurfa, akraba evliliğinde İstanbul’u dahi geride bıraktı. Şanlıurfa, 2023’te 2 bin 679 akraba evliliği ile iller sıralamasında ilk sırada yer aldı.
Antep'ten sonra bir damat dehşeti de Urfa'da yaşandı! 5 yaralı
Boşanma aşamasındaki eşinin Birecik'teki baba evine sığınmasının ardından kayınpederinin evine giden damat ve akrabaları adeta dehşet saçtı. Taş, sopa ve silahla yapılan saldırıda 5 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Gözaltılar var.
Damat katliamında can verenler Urfa'da toprağa verildi...
Halil Çağlar isimli kişinin Nizip'te boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek eşinin ailesine kurşun yağdırması sonucu yaşanan katliamda hayatını kaybeden 4 kişi Bozova'da son yolculuğuna uğurlandı.
Gaziantep’te eşinin ailesini katletti! Birecik’te silahla intihar etti
Nizip’te boşanma aşamasındaki eşinin evine giden kamyon şoförü Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olay yerinden aracıyla kaçan şahıs, Birecik’te polis ekiplerinden kaçamayacağını anlayınca silahla kafasına sıkarak intihar etti. Olayda toplamda 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.