Arama
Arama Sonuçları
PFDK kararları açıklandı! Şanlıurfaspor’a ihtar cezası
PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle ihtar cezası verilirken, Maraton Alt Tribün B ve B1 bloklarındaki seyircilerin bir sonraki maça girişleri engellendi.
Şanlıurfaspor’da iç saha maçlarında bilet fiyatları 63 TL olarak sabitlendi
Şanlıurfaspor Kulübü, iç saha maçlarında bilet fiyatlarını sabitledi. Kulüp yönetimi, tüm tribünler için bilet fiyatlarını şehrin plakası olan 63 TL'ye sabitleyerek taraftarlarına jest yaptı.
Şanlıurfaspor - Bandırmaspor maçının biletleri satışa çıktı
Şanlıurfaspor sahasında karşılaşacağı Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri satışa çıktı
İstanbulspor- Şanlıurfaspor maçının biletleri satışa çıktı
Ligin üçüncü haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor’un maç bilet fiyatları belli oldu.
Şanlıurfaspor’dan taraftarlarına sürpriz!
Şanlıurfaspor, yeni sezonun heyecanını taraftarlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor. Trendyol 1. Lig'in ikinci haftasında, 18 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te 11 Nisan Stadı'nda Ümraniyespor'u ağırlayacak olan sarı yeşilli ekip, taraftarlarına özel bir sürpriz yaptı.
Kombine Biletler Satışa Çıktı
Şanlıurfaspor'un yeni sezon öncesi kombine biletleri satışa çıktı.
Şanlıurfa'nın 3 aylık motosiklet kaza bilançosu!
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte motosiklet ve mobiletlerin trafik kazalarına karışma oranının yüksek olduğunu belirterek, son üç ayda 409 trafik kazasında 507 kişi yaralandığını, 3 kişinin ise hayatını kaybettiğini duyurdu.
Şanlıurfa’da toplu taşımaya zam iddiası
Şanlıurfa'da şehir içi toplu taşıma ücretlerine zam yapılması gündemde. İddiaya göre yarın itibarıyla geçerli olacak yeni tarifelere göre, şehir içi otobüs bilet fiyatlarında artış olacak.
Şanlıurfa’da bıçak bileme mesaisi başladı
Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Yaklaşan bayram öncesi vatandaş hazırlıklarını sürdürürken, bıçakçılarda da hareketlilik artmaya başladı. Ancak bu yıl, kesim için gerekli olan bıçakların fiyatlarında dikkat çekici bir artış var. Bıçakçılar, bayram öncesi beklenen yoğunluğun henüz oluşmadığını belirtirken, vatandaşlar ise fiyatların yüksekliğinden yakındı.
Tuzlaspor’un iddialarına Şanlıurfaspor’dan yanıt
Trendyol 1. Ligde son haftada alınan sonuçların ardından averajla Şanlıurfaspor’un gerisinde kalarak lige veda eden Tuzlaspor, Şanlıurfa ekibinin belgede sahtecilik yaptığını iddia ederek, ligden düşürülmesini istedi. Şanlıurfaspor ise o iddialara anlamlı bir şekilde yanıt geldi.
PFDK cezaları belli oldu
Çorum FK maçı sonrası PFDK’ya sevk edilen Şanlıurfaspor'a ceza yağdı.
PFDK’dan Şanlıurfaspor’a çirkin tezahürat cezası
Şanlıurfaspor'a ligde son oynadığı Bandırmaspor maçındaki kötü tezahürattan dolayı ihtar cezası verildi. Çirkin ve kötü tezahüratın olduğu tribünde oturan taraftarların elektronik bilet kartları bloke edildi, bu taraftarlar takımın kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçında stada giremeyecek.
Ali Koç: Bir karar vermeliyiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa'ya ilişkinde konuşan Koç, "Burada iki opsiyonumuz var. Biri hiç çıkmamak. İkinci opsiyonumuz U19 takımıyla çıkmak" dedi.
Süper Kupa biletleri satışa çıktı
Şanlıurfa’da 7 Nisan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali için geri sayım sürürken karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. İşte detaylar…
Şanlıurfa’da otobüs bilet fiyatlarına ‘bayram’ tarifesi
Şanlıurfa’da, ikinci ara tatil ile Süper Kupa heyecanının bu yıl Ramazan Bayramı'na denk gelmesi şehirdeki hareketliliği artırdı. Bayram tatilinin 9 gün olarak açıklanmasıyla otobüs biletlerine talep arttı. Acente sahipleri, bayram öncesinde hareketlilik yaşandığını ifade ederken, ilerleyen günlerde yoğunluğun artmasını bekliyor. Artan taleple bilet fiyatlarında muhtemel bir artışın yaşanabileceğini belirten firma sahipleri, vatandaşları erken rezervasyon yapmaları konusunda uyardı.
Süper Kupa heyecanı Şanlıurfa'yı sardı: Oteller doldu…
Şanlıurfa, 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerçekleşecek olan Süper Kupa karşılaşmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu büyük futbol şöleni, şehre şimdiden büyük bir hareketlilik kazandırdı. Maçın Ramazan Bayramı ve okulların ara tatil dönemine denk gelmesiyle, otellerde doluluk yüzde 90'ları aşmış durumda. Otel fiyatlarında artış gözlemlense de kentteki turizmciler, denetimler ve Şanlıurfalıların misafirperverliğiyle büyük bir problem yaşanacağını düşünmüyor.
Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçının bilet gelirleri depremzedelere
Şanlıurfa’da 7 Nisan’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı duyuruldu.
11 Nisan Stadyumunda Süper Kupa için tadilat
Şanlıurfa’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçı için 11 Nisan Stadyumunda tadilat çalışmaları başladı. Şanlıurfaspor’un sahasında oynayacağı maçlarda protokol tribünü tadilat nedeniyle Süper Kupa maçına kadar kapalı olacak.
Tuzlaspor maçı sonrası Şanlıurfaspor’a ceza yağdı
PFDK, Tuzlaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle Şanlıurfaspor’a ceza yağdırdı. İşte o cezalar…
THY 2024'te 5 bin kişi istihdam edecek
THY, bu yıl için uçuş ve yer çalışanı olarak birçok pozisyonda alım yapacağını açıkladı. Kurum, 5 bin yeni çalışan istihdam edecek.