Arama
Arama Sonuçları
Şanlıurfaspor’da flaş ayrılık!
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, profesyonel futbolcusu Stein Reinkort ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla sonlandırdığını duyurdu.
Gülpınar’dan istifa sonrası ilk açıklama
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, partisinden istifa etti. Gülpınar, YRP'den ayrılmasının ardından bağımsız olarak belediye başkanlığı görevine devam edeceğini açıkladı. Gülpınar, ”Aldığımız karar, en ince ayrıntısına kadar düşünülüp halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir.” dedi.
Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha
Geçtiğimiz sezon devre arasında Şanlıurfaspor’a katılan ve takımın ligde kalmasında büyük katkısı olan Emanuel Dening, ülkesi Arjantin’e transfer oldu.
Şanlıurfaspor’da bir ayrılık daha
Şanlıurfaspor'da 2022-2023 sezonunda forma giyen ve 1. Lig'e yükselişte önemli rol oynayan 25 yaşındaki sağ bek Seyit Gazanfer, duygusal bir veda mesajı ile takımdan ayrıldığını duyurdu.
Şanlıurfaspor’da flaş ayrılık!
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor'da yaprak dökümü başladı. Geçtiğimiz sezon başında Almanya'nın SV Waldhof Mannheim'den transfer edilen sol kanat oyuncusu Barış Ekncier, takımdan ayrıldığını açıkladı.
YRP DEN AYRILANLARA BEYAZGÜLDEN ROZET
Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi’nin kurucuları arasında yer alan ve aktif görevlerini sonlandırarak partilerinden istifa eden 50 kişilik grup AK Parti saflarına katıldı.