Arama
Arama Sonuçları
Karaköprü’de 300 yataklı Yatılı Kız Kur’an Kursu Külliyesi inşa edilecek
Karaköprü İlçe Müftülüğü ile Kur’an Kursları Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Mehmetçik Mahallesinde 300 yataklı Yatılı Kız Kur’an Kursu Külliyesi inşa edilecek.
Bakan Ersoy: Şanlıurfa şu anda dünya Neolitik Çağ araştırmalarının da merkezidir
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Şanlıurfa'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nin açılışında konuştu. Bakan Ersoy, festivalin binlerce sanatçının katılımıyla gerçekleşeceğini ve Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerini dünyaya tanıtmayı amaçladığını belirtti. Festivalin Türk müziğinin önde gelen isimlerini ağırlayacağını vurgulayan Bakan Ersoy, etkinliklerin Şanlıurfa'nın farklı yönlerini tanıtmak üzere belirlenmiş 40 farklı noktada gerçekleştirileceğini açıkladı. “Şanlıurfa’ya da benzersiz bir turizm rotası kazandırmış oluyoruz” diyen Bakan Ersoy, festivale katılmak isteyenleri Şanlıurfa'nın mistik atmosferini keşfetmeye davet etti.
Vali Hasan Şıldak'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Şıldak, “Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın sevgi dolu yürekleri, umut dolu bakışları, geleceğe olan inançları, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacak en büyük motivasyondur.” dedi.
BAZDAĞ; Gülpınar ‘Ben aday değilim’ dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TGRT HaberTV kanalında katıldığı canlı yayında çok önemli açıklamalar yaptı.
Bakanlığın 8 bin personel alımında kadrolar açıklandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak. En az lise mezunu 8 bin personel alımında kadro dağılımı belli oldu. Şanlıurfa’da da çok sayıda kadroya atama yapılacak. İşte detaylar…
Coşkun: Cuma Namazı İzni’nin iptal edilmesi istemiyle açtığı davayı kaybetti
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, yaptığı açıklamada, Danıştay'ın cuma namazı izni davasında verdiği kararı değerlendirdi.
Karahantepe’de 250 ‘T’ şeklinde dikilitaş çıkarıldı
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca yapılan açıklamada sürdürülen kazı çalışmaları ile Şanlıurfa bölgesinin dünyanın bilinen tarihini değiştirmeye devam ettiği belirtildi.
Şanlıurfa’da 2023 yılında sağlıkta yaşananlar
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında 2023 yılının değerlendirmesi, 2024 yılında planlanan yatırımlar konulu Basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Hipertansiyon ciddi sorunlara yol açabilir
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzm. Dr. Sevda Keleş Taşdüzen, hipertansiyonun ciddi sorunlara yol açabileceğini belirterek, erken tanı ve tedavinin önemine dikkat çekti.