Nüfus müdürlükleri KPSS için açık olacak

Birecik Kaymakamlığı 15 Eylül 2024 tarihinde yapılacak KPSS ortaöğretim sınavı öncesinde adayları bilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

ÖSYM tarafından yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS) Ortaöğretim oturumu nedeniyle nüfus müdürlükleri açık bulundurulacak.

Nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartını kaybedenler, sınav günü için gerekli olan “Geçici Kimlik Belgesi”ni almak üzere Birecik ilçe Nüfus Müdürlüğü’ne başvurabilecekler.

Adayların, bu hizmetten yararlanabilmeleri için yanlarında sınav giriş belgeleri ve bir adet biyometrik fotoğraf bulundurmaları gerektiği bildirildi.

Özellikle, sınav öncesi kimlik belgesi temin etmek isteyenler için Birecik İlçe Nüfus Müdürlüğü, 14 Eylül Cumartesi günü sabah 07.00 ile 17.00 saatleri arasında ile 15 Eylül Pazar günü  07.00 ile 10.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bu süre zarfında Nüfus Müdürlüğü açık olacak ve adaylara gereken kolaylığı sağlayacak.

Geçici Kimlik Belgesi, yeni kimlik kartları düzenlenene kadar geçerli olacak ve bu belge ile sınav salonlarına giriş yapılabilecek.

BİHA