Şanlıurfa'da yapılan denetimlerde kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri, kentte hız ihlallerinin önlenmesine yönelik denetim gerçekleştirdi. Hız ihlali yapan sürücülere ise ekipler tarafından cezai işlem uygulandı.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme ekipleri, Diyarbakır Yolu Necmettin Cevheri Bulvarında akşam saatlerinde radarla hız denetimi yaptı.

Trafik Denetleme ekipleri kentte yapılan denetimlerin, hız ihlallerinin önlenmesi ve sürücülerin hız limitlerine uymasını sağlamak amacıyla düzenli olarak yapıldığını kaydetti.

Ekipler, denetimlerin gerçekleştirildiği alanlarda sürücülerin belirlenen hız sınırlarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. 

Hız sınırları, otomobiller ve kamyonetler için 82 km/saat, kamyonlar için 50 km/saat, otobüsler için ise 60 km/saat olarak belirlendi.

Hız ihlali yapan sürücülere ise ekipler tarafından cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda:

“İl Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Denetleme Birimlerimizce; Diyarbakır Yolu Necmettin Cevheri Bulvarında hız denetimlerimiz akşamları da devam etmektedir. Hız hiçbir şey, yaşam her şey” ifadeleri yer aldı

Radarla yapılan hız denetimlerinin günün farklı saatlerinde artarak devam edeceği ifade edildi.