DEM Parti Şanlıurfa’da tüm ilçelerde kongreye gidiyor

DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, tüm ilçelerde kongre sürecine girileceğini kamuoyuyla paylaştı. Açıklamada " Kongrelerimiz bizlere, halklarımıza ve partimize kutlu olsun.” denildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da 7 ilçede başarı elde eden Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) , değişim adımları atma kararı aldı.

DEM Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halkın örgütlülüğünü coşkusunu geleceğe dair umutlarını büyütmek için bütün ilçelerde kongreye gidiyoruz.” denildi.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Şimdi mücadeleyi büyütme ve başarıyla taçlandırma zamanı. Halkın örgütlülüğünü coşkusunu geleceğe dair umutlarını büyütmek için bütün ilçelerde kongreye gidiyoruz. Bu inanç ve kararlılıkla başta genç, kadın ve  emekçiler olmak üzere toplumun tüm kesimlerini DEM Parti çalışmalarına güç katmaya ve oluşturulacak ilçe örgüt yönetimlerde yer almaya çağırıyoruz.  Bu mücadele; tecrit kırılana, barış, özgürlük ve eşitlik gerçekleşene dek kararlılıkla devam edecektir. Kongrelerimiz bizlere, halklarımıza ve partimize kutlu olsun. Şimdi DEM zamanı.”