Gülpınar: Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz

100 günlük faaliyetlerini anlatmak için katıldığı basın toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, memleketi Siverek'te elektriklerin kesildiğini belirterek "Yine Siverek bölgesinde elektrikler kesilmiş ne hikmetse!31 Mart sürecindeki manzara karşımızda. Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, kentte saç baş yolduran DEDAŞ ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DEDAŞ'TAN GÜLPINAR'A BORÇ ZİYARETİ!

Göreve gelir gelmez elektrik şirketinden yetkilinin kendisine borç ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Başkan Gülpınar "Tebrik, hayırlı olsuna geldi dedik. 'Sizin 600 milyon TL borcunuz var, faturayı ödeyin yoksa elektriği keseceğiz' dedi. Düşünün daha 2'nci gün. Hiçbir şeyin farkında değiliz daha. Ekip yok doğru dürüst. Biz makama oturur oturmaz 600 milyon TL'lik elektrik faturası önümüze konuldu. ŞUSKİ'nin borcu... Borcu kapattık. Bayramın hemen ertesinde DEPSAŞ bütün ilçelerde elektrikleri kesmek için ekiplerini gönderdi. Bazı ilçelerde 2-3 saat elektrikler kesildi. 45 derece sıcaklıkta bir çok ilçenin susuz kalması ihtimali ile karşı karşıya kaldık."

SİVEREK'TEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE TEPKİ

Program başlar başlamaz da memleketi Siverek'te elektrik kesintisi yaşandığına dikkat çeken Başkan Gülpınar "Yine Siverek bölgesinde elektrikler kesilmiş ne hikmetse! Hiçbir şey değişmemiş, aynı bıraktığımız yerdeyiz. 31 Mart sürecindeki manzara, tablo aynı karşımızda. Faydasız işler. Önemli değil. Biz bildiğimiz yolda devam edeceğiz" dedi.

Toplantı devam ediyor.